'/> Resep Bubur Ayam Rumahan Anti Gagal - Selera Tuan

Resep Bubur Ayam Rumahan Anti Gagal

Domača piščančja kaša

Za edinstven recept za domačo piščančjo kašo? Ta okusen recept za domačo piščančjo kašo trenutno povprašuje veliko ljudi okoli nas, morda ste med njimi tudi vi. Mamang People Abubu že uporablja internet Gadet za pridobivanje informacij o fotografijah o Beswani Wawasani. No, tokrat bom ustvaril vodnik o tem, kako narediti "enostavne korake" za pripravo piščančje kaše proti izpadanju doma, ni težko, ni pa tudi prepoteno. Če se zmotite, bodo rezultati nezadovoljivi in ​​grdi. Vendar pa mora okusna domača piščančja kaša imeti aromo in okus, ki lahko razveselita naše brbončice.

Pri domači piščančji kaši gre marsikaj narobe, od vrste sestavin, najbolj svežih sestavin, do priprave in serviranja. Ni vam treba skrbeti, da bi si zaželeli slastnih domačih piščančjih nuggets, kamor koli greste, kajti dokler poznate trike, so lahko ustnice posebna poslastica. Sledi ozadje Domača piščančja kaša, ki mu lahko sledite za navdih.

Poleg tega je čas, potreben za pripravo domače piščančje kaše, ocenjen na približno eno uro.

No, tokrat bomo doma poskusili pripraviti domačo piščančjo kašo. Ostanite skromni, ta hrana lahko telesu vaše družine koristi za zdravje. Domačo piščančjo kašo lahko pripravite iz 13 sestavin in 5 stopenj pireja. Tako sem belekna.

Zgodba je, da mame Genazar, ker so skoraj druge v tej novi državi, niso našle dobre prodaje piščančje kaše. Za konec preizkusite recept za domačo piščančjo kašo

Nenavadne sestavine in začimbe za pripravo piščančje kaše doma:

  1. 4 žlice riža
  2. Piščančje prsi
  3. 50 gramov soje
  4. Zelena in čebula po okusu
  5. pražena čebula
  6. Surovi capai za čili
  7. Hrustljavi škampi
  8. Rumena koa začimba
  9. 4 zapojte Bawang Merah
  10. 2 stroka česna
  11. 2 suhega masla
  12. 1/2 čajne žličke cilantra
  13. mala muca

Kako narediti piščančjo kašo doma

  1. Zavremo 1 liter cementne vode in skuhamo riž, kuhamo, dokler se voda ne skrči in ponovno pride v stik z 2 cementnima vodama in dokler se tekstura ne spremeni v grmiček.
  2. Piščanca skuhamo do konca (vrele vode ne mešamo) in ga popečemo...ne pozabimo ga oprati
  3. Primešamo začimbe iz modie in pražimo toliko časa, da zadiši in je piščančja osnova kuhana. Dodamo sol, sladkor in aromo
  4. To je kaša mankok, včasih rumena omaka, kisli piščanec, ocvrta čebula, listi zelene in ocvrta soja.
  5. Dodajte čili omako in sojino omako ter ne pozabite na piškote

Hvala za peko po receptu naše ekipe v d cine. Upamo, da vam lahko zgornja preprosta domača piščančja kaša prinese jed, ki bo razveselila družino/prijatelje na razprodajah za s seboj. Lepo vabljeni!

Link copied to clipboard.